Kövesse Facebook oldalunkat!

Északnyugat felől fokozatosan megnövekszik a fátyolfelhőzet, amely éjszakára meg is vastagszik. Szerdán általában felhős idő valószínű, de lesznek kevésbé felhős és napos területek is. Késő estig északkeleten néhol futó hózápor kialakulhat. A légmozgás többnyire mérsékelt marad.

  • A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában -6 és -2 fok között alakul, de északkeleten a fagyzugokban akár jóval hidegebb is lehet.
  • A legmagasabb nappali hőmérséklet szerdán -2 és +3 fok között valószínű.

A Kárpát-medencében egyre inkább anticiklonális hatások érvényesülnek, jelentős változás az időjárásban csütörtök estig nem várható.

Időjárási helyzet Európában

  • A kontinens keleti részének időjárását továbbra is a nagy kiterjedésű, oroszországi középpontú ciklon alakítja. A ciklon frontjai változatos időjárást okoznak, esőről és havazásról is érkezett jelentés. A hidegfrontja mögött egész Kelet-Európába sarkvidéki eredetű, rendkívül hideg és száraz levegő áramlik, így ott a maximum-hőmérséklet sok helyen a -10 fokot sem éri el.
  • Nyugat-Európában egy anticiklon hatására nyugodt az idő, több helyen nagy területen köd képződik. Az Ibériai-félsziget közelében ciklonok örvénylenek, ezek hatására ott zivatarok is kialakulnak.

Nyitókép: MTI.

Hirdetés (x)

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...