Kövesse Facebook oldalunkat!

Egy éve indította el a Duna House új, ingyenes, online megoldását, a DH Saccolót, amely azonnal, néhány adat megadása után segít az érdeklődőknek megbecsülni egy adott ingatlan jelenlegi piaci értékét, legyen az a saját tulajdona vagy akár egy megvételre kínált lakás. Az eladóknak és vevőknek is a legfontosabb, „Mennyit ér a lakásom?” kérdésre a válasz valóban nagyon sok ember fantáziáját piszkálja. Az elmúlt évben az online megoldással közel 100 ezer ügyfél kért iránymutatást ingatlanának értékmeghatározásában.

A DH Saccolóval jelenleg Budapest és további 21 hazai nagyváros (Balatonfüred, Békéscsaba, Debrecen, Dombóvár, Érd, Gyöngyös, Győr, Jászberény, Kaposvár, Kecskemét, Komló, Nagykanizsa, Nyíregyháza, Pécs, Szeged, Székesfehérvár, Szombathely, Tata, Tatabánya, Veszprém, Zalaegerszeg) 150 millió forint alatti lakásainak értékét lehet lekérdezni.

Az ingatlan értékbecslés alapja az elmúlt években a Duna House által bonyolított több mint 45 ezer adás-vétel, és a dh.hu oldalon található, 20 ezret meghaladó hirdetés adatai.

  • A webes alkalmazásgyors segítséget és iránymutatást nyújt az eladóknak, vevőknek és az ingatlanpiac iránt érdeklődőknek egyaránt.
  • A pontos cím és az ingatlan legfőbb, árat befolyásoló paramétereinek megadása után a rendszer meghatározza a lakás értékét, várható értékesítési ár-sávját, valamint az ezekből számolt négyzetméterárat.
  • Az adatok kiegészülnek az adott területen dolgozó ingatlanértékesítők elérhetőségeivel, valamint az ingatlanközvetítő vállalatnál megtalálható további hirdetési kínálattal.

A Duna House az egyik legnagyobb ingatlanközvetítő portálként küldetésének érzi, hogy a lehető legmodernebb technológiák használatával nyújtson azonnali információt ügyfeleinek és az érdeklődőknek. Jó tapasztalni, hogy ügyfeleink is nyitottak az újdonságra és egy év alatt rengetegen használták innovatív megoldásunkat.

– nyilatkozta Benedikt Károly, a Duna House PR- és elemzési vezetője. A gyors válasz és iránymutatás mellett természetesen fontos hangsúlyozni, hogy az ingatlanok konkrét árát rendkívül sok, egyedi tényező befolyásolhatja, így bármilyen döntés előtt érdemes ingatlanpiaci szakértővel konzultálni – tette hozzá a szakértő.

Az ármeghatározáshoz használt tranzakciós adatbázis rendszeresen frissül, így az érdeklődők naprakészen tudják követni a piaci változások hatását az adott lakás, ház értékén. A szolgáltatás nem tudja figyelembe venni az ingatlan bizonyos paramétereit, például panoráma, zajszint, szobák elhelyezkedése és egyéb lokációs tényezők, amelyek összessége végeredményben jelentősen befolyásolhatja a lakás értékét.

Hirdetés (x)

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...