Kövesse Facebook oldalunkat!

Kora estétől ismét terjeszkedni kezd a köd, illetve a rétegfelhőzet. Szitálás, ónos szitálás, illetve jelentéktelen eső is előfordulhat. Csütörtökön már délelőtt elkezd szakadozni, vékonyodni a felhőtakaró, emellett több-kevesebb napsütésre számíthatunk, keletre összpontosulnak majd délutánra a vastagabb felhők.

Néhol jelentéktelen eső valószínű. A légmozgás jobbára mérsékelt marad, csütörtökön északnyugatira fordul a szél, megélénkül, helyenként meg is erősödik.

  • A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet többnyire -3 és +6 fok között alakul, a fagyzugokban ennél hidegebb is lehet.
  • A legmagasabb nappali hőmérséklet csütörtökön általában 4 és 12 fok között valószínű, északkeleten lehet a hidegebb.

Nyitókép: MTI / Archív.

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...