Kövesse Facebook oldalunkat!

Eleinte jobbára derült lesz az ég, majd az éjszaka második felében északnyugat, észak felől zömmel vastag fátyolfelhőzet érkezik, de emellett alacsonyabb szinteken is megnövekedhet a felhőzet. Főként a Mura és Dráva völgyében köd képződik.

Hétfő reggel, délelőtt közepesen vagy erősebben felhős lesz az ég, majd a déli óráktól északnyugat felől gyorsan csökken a felhőzet, délután így már jobbára napos, gomolyfelhős idő várható. Csapadék nem lesz, és a szél is gyenge marad.

  • A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában -1 és +5 fok között várható, de a hidegre érzékeny helyeken -2, -3 fok is lehet.
  • A legmagasabb nappali hőmérséklet hétfőn 13 és 17 fok között alakul.

A Kárpát-medence időjárását hétfő estig egy magasnyomás alakítja, emiatt továbbra is száraz marad az idő, a hőmérsékleti értékek pedig a sok évi átlagnak megfelelően alakulnak.

KORÁBBAN ÍRTUK

A nagy lerohadás: A Facebook hétfő délután 6-kor globálisan elérhetetlenné vált

Amerikai idő szerint hétfőn délben globálisan elérhetetlenné vált a Facebook közösségi oldal és az óriásvállalat tulajdonában lévő egyéb platformok, mint az Instagram és a WhatsApp - számolt be az amerikai sajtó.

Időjárási helyzet Európában

  • Kontinensünk nyugati és északkeleti részein ciklonok és hozzájuk tartozó frontok vonulnak nyugatról kelet felé, emiatt ott változékony, több helyen csapadékos az időjárás.
  • Közép-Európa felett nagykiterjedésű anticiklon helyezkedik el, így az érintett területeken az éjszaka során képződött köd feloszlása után általában napos, eseménytelen az idő.
  • Az elmúlt napokban a Balkán-félszigeten, különösen Görögországban nagy mennyiségű csapadékot okozó ciklon jelentősen gyengülve mostanra kelet felé elhagyta a térséget, így már ott is szárazabb az idő.

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...