Kövesse Facebook oldalunkat!

Túlnyomórészt derült, napos, száraz időnk lesz, legfeljebb kevés felhő jelenhet meg az égen. A délies szelet vasárnap az Észak-, Északnyugat-Dunántúlon nagy területen kísérik erős, helyenként viharos lökések.

Éjszakára veszít erejéből a szél, és hétfőn már csak néhol lehet szélerősödés.

  • A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 8 és 16 fok között várható, de a szélcsendes északkeleti, keleti tájakon 2, 7 fok is lehet.
  • A legmagasabb nappali hőmérséklet hétfőn 20 és 27 fok között alakul.

Nyitókép: MTI.

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...