Kövesse Facebook oldalunkat!

Északnyugat-Dunántúlon is megnövekszik a felhőzet, majd éjszaka dél felől már szárazabb levegő érkezik fölénk, így a déli, délnyugati megyékben fokozatosan kiderül az ég. Főleg északkeleten párássá válik a levegő, köd, valamint alacsonyszintű rétegfelhőzet is képződik.

Szombaton túlnyomórészt napos, száraz időnk lesz, csak az Alpokalján, illetve az északkeleti megyékben lesz több felhő, ahol csak lassabban szakadozik, gomolyosodik a felhőzet, de délután néhány órára ott is kisüt a nap. A déli, délkeleti szél pénteken mindössze északnyugaton lehet időnként élénk, ugyanakkor szombaton már a keleti harmad kivételével nagy területen megélénkül, Sopronnál meg is erősödhet.

  • A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 3 és 11 fok között várható, a hidegebb a derült déli területeken lesz.
  • A legmagasabb nappali hőmérséklet szombaton általában 18 és 22 fok között alakul.

Nyitókép: Unsplash / Illusztráció.

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...