Kövesse Facebook oldalunkat!

Délutánig közepesen vagy erősen felhős lesz az ég, majd előbb a Dunántúlon és a Duna-Tisza közén, estefelé már a keleti megyékben is határozottan csökken a felhőzet. Főleg az ország keleti harmadában alakul ki elszórtan gyenge eső, zápor, egy-egy zivatar sem kizárt. Estére, késő estére mindenütt megszűnik a csapadék, éjszakára kiderül az ég.

Csütörtökön a fátyol- és gomolyfelhők mellett többórás napsütés várható, csapadék nem valószínű. Az északnyugati szél szerda estig még nagy területen megerősödik, sőt a Dunántúl középső részein viharos széllökések is lehetnek, majd estére mérséklődik a légmozgás. Csütörtökön már az északi szelet kísérhetik több helyen élénk lökések.

  • A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 7 és 13 fok között alakul.
  • A legmagasabb nappali hőmérséklet csütörtökön 20 és 25 fok között valószínű.

Nyitókép: MTI.

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...