Kövesse Facebook oldalunkat!

Szeptember elsejével indítja működését a CIG Pannónia Első Magyar Általános Biztosító Zrt. (CIG EMABIT). A pénzügyi szolgáltató az induláskor vállalati ügyfelek számára értékesíti nem-életbiztosítási termékeit, de a tervek szerint jövőre a lakossági szegmensnek szánt ajánlatok is megjelennek majd portfóliójában.

 

Magas szintű szolgáltatások szakértő csapat

A PWC-vel közösen kialakított stratégiának megfelelően a CIG EMABIT szeptember elsején megkezdi működését. A CIG EMABIT az indulásakor – a hazai piaci igényekre fókuszálva – vállalati ügyfelek számára értékesíti nem-életbiztosítási termékeit.

Szakmailag rendkívül sokrétű és tartalmas időszakon vagyunk túl. Az ügyféligények legmagasabb szintű kiszolgálására, a hatékonyabb működés és az előírásoknak való maximális megfelelés érdekében az elmúlt időszakban nemcsak informatikai rendszereinket fejlesztettük, de kiemelt figyelmet fordítottunk arra is, hogy a működésünk átlátható és teljes mértékben dokumentált legyen.

Fontosnak tartom megjegyezni, hogy minden kollégánk szakértő a saját területén, sok évnyi biztosításszakmai tapasztalattal és azonnali döntési kompetenciával rendelkezik, így örömmel jelentem be, hogy a CIG EMABIT csapata készen áll az ügyfelek magas színvonalú kiszolgálására.

– fogalmazott az indulás kapcsán Polányi Zoltán, a CIG EMABIT vezérigazgatója.

Vállalati termékekkel indulnak

Az első időszakban a biztosító az üzleti szektor szereplőinek, nagyvállalatoknak és KKV-knak kínál felelősségbiztosítási, vagyonbiztosítási és flotta casco biztosítási termékeket.

Egyre szélesebb körű, versenyképes vállalati vagyon és felelősségbiztosítási, illetve flotta casco termékeinkkel állunk első körben nagyvállalati és KKV ügyfeleink rendelkezésére.

Vagyonbiztosítási termékeink között megtalálható a tűz- és elemi kár biztosítás, all risk összkockázatú biztosítás, betöréses lopás, rablás és küldöttrablás biztosítás; üzemszünet biztosítás; géptörés biztosítás; gépek és berendezések all risk biztosítása és elektromos berendezések összkockázatú biztosítása.

A felelősségbiztosítási termékek esetében általános-, szolgáltatás-, munkáltatói és környezetszennyezési felelősségbiztosítással szolgáljuk ki ügyfeleinket.

A magasszínvonalú szolgáltatáshoz nélkülözhetetlen a stabil háttér. A CIG EMABIT maximális pénzügyi stabilitásának megteremtése érdekében professzionális, megfelelő minősítéssel rendelkező viszontbiztosító partnerekkel dolgozik együtt, viszontbiztosítási panelvezetőnk például a világ egyik legnagyobb viszontbiztosítója.

– fűzte hozzá Polányi Zoltán.
Magas szintű kárrendezés a DEKRA csapatával közösen

A CIG EMABIT kárrendezési területének együttműködő partnere az országos hálózattal, évtizedes tapasztalattal rendelkező DEKRA Expert Kft. lesz, akinek ügyvezetője Kurucsó Zsolt a következőket mondta, hogy a CIG EMABIT-tal való együttműködés stratégiai jelentőséggel bír a DEKRA számára. Látva a vállalatban rejlő lehetőségeket és növekedési potenciált – továbbá a kollégák professzionális hozzáállását – a DEKRA-nak kétsége afelől, hogy egy igen dinamikusan fejlődő partnerrel kezdjék meg a közös munkát.

A vállalati ügyfeleink egyedi igényeinek magas színvonalon történő kiszolgálását eddig a CIG Pannónia Életbiztosító személybiztosítási termékeivel tudtuk csak biztosítani, de a CIG EMABIT vállalati nem-élet termékeinek elindításával teljessé vált a személybiztosítási és a nem-életbiztosítási portfoliónk, amely alapja lesz a növekedési céljaink elérésének ebben a szegmensben.

– tette hozzá Polányi Zoltán.

Tervek a közeli jövőre

A következő mérföldkő a CIG EMABIT életében a lakossági terület fejlesztése lesz, melynek előkészítése már jelenleg is zajlik és további jelentős beruházást jelent majd mind informatikai, mind pedig ügyfélszolgálati oldalon.

  • Ennek következtében a biztosító várhatóan jövőre tudja megkezdeni a lakossági termékeinek értékesítését, így 2022-ben már teljes körű, az üzleti és a lakossági szegmenst is lefedő biztosítási termékportfóliót kínál majd ügyfelei számára.
  • A lakossági termékek közül a lakásbiztosítás, illetve a különböző gépjármű biztosítások (kgfb, casco) egyaránt megtalálhatók lesznek a CIG EMABIT termékpalettáján.

Nyitókép: CIG EMABIT.

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...