Kövesse Facebook oldalunkat!

Csütörtökön is sokat fog sütni a nap. Szerdán egy hidegfront miatt képződnek gomolyfelhők, amelyekből főként az Alföldön, északkeleten, valamint az Alpokalján alakulnak ki helyenként záporok, zivatarok. Éjjel főként fátyolfelhők lesznek az égen, csapadék ekkor már nem várható.

Csütörtök délután a szerdainál több, de lapos, ártalmatlan gomolyfelhő zavarja majd a napsütést, de csapadékot ezek sem adnak. Az északias szél éjszaka mérsékelt lesz, csütörtökön napközben pedig keleten élénkül meg, de a szerdai zivatarok környezetében viharos lökések is lehetnek.

  • A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 11 és 19 fok között alakul.
  • A legmagasabb nappali hőmérséklet csütörtökön 26 és 33 fok között valószínű.

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...