Kövesse Facebook oldalunkat!

A fővárosi hivatásos tűzoltók eloltották a tüzet, és már az utómunkálatokat végzik a VIII. kerületi Kerepesi úti raktárban, amely még vasárnap este gyulladt ki – közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság.

Az OKF azt közölte hétfőn, hogy öt vízsugárral, három magasból mentőre és egy lapos tetőre szerelt vízágyúval oltották el a lángokat a 3500 négyzetméteres, földszintes raktárépületben.

Kiemelték, hogy száz fővárosi tűzoltó mintegy húsz tűzoltó gépjárművel vonult a helyszínre, ahol az egységek a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett dolgoztak a tűz oltásán.

A munkálatokat nehezítette, hogy az épület tetőszerkezete fából készült, és gyorsan terjedtek a lángok, valamint gondot okozott az éjszaka feltámadt viharos szél is.
Megjegyezték, hogy a kitartó tűzoltási munkálatoknak köszönhetően sikerült megmenteni a lángoktól a két szomszédos épületet.

Az egységek elhúzódó utómunkálatokra készülnek, a beszakadt födém miatt a kisebb fellángolásokat, füstöléseket az életveszélyes épületen kívül szüntetik meg – áll a közleményben.

Korábbi sajtóinformációk szerint a Főtaxi Kerepesi úti raktárja gyulladt ki. A Főtaxi az MTI-vel hétfőn délelőtt közölte, hogy az irodaházuk mögött gyulladt ki egy raktárépület, amely nem a Főtaxi használatában van. Hozzátették: a taxitársaság szolgáltatásaiban nincs fennakadás.

Nyitókép: MTI.

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...