Kövesse Facebook oldalunkat!

Pénteken napközben erőteljes gomolyfelhő-képződés zavarja a napsütést, ám csak néhol alakulhat ki záporeső, kis eséllyel zivatar is. Az északi, északnyugati szél időnként megerősödik, a magasabban fekvő helyeken viharos közeli széllökések is előfordulhatnak.

  • A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 10, 15 fok között alakul, de a Dunántúl nyugati, északnyugati részén 7, 10 fok lesz.
  • A legmagasabb nappali hőmérséklet pénteken 19 és 24 fok között valószínű.

Nyitókép: Unsplash.

Hirdetés (x)

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...