Kövesse Facebook oldalunkat!

Napnyugtáig derült, száraz időre számíthatunk, legfeljebb helyenként lehet némi fátyolfelhő az égen. A Nyugat-Dunántúlon megnövekszik, meg is vastagszik a felhőzet, arrafelé már záporeső, néhol zivatar is előfordulhat. 

Szerdán a front felhőzete tovább vonul északkelet felé, általában erősen felhős lesz az ég, legfeljebb rövid napos időszakok fordulhatnak elő. Az északkeleti harmadban azonban délutánig túlnyomóan derült idő várható. A frontot többfelé zápor, zivatar kíséri, a délnyugati megyékben akár hevesebb zivatarok is kialakulhatnak.

Északkeleten csak késő délutántól valószínű csapadék. A többnyire mérsékelt vagy élénk déli, délkeleti szél kedden az Észak-Dunántúlon időnként megerősödik, Sopron környékén viharossá is fokozódhat. Szerdán az élénk délkeleti szelet több helyen kísérik erős lökések, majd délnyugatira fordul és estére mérséklődik a légmozgás.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 7 és 16 fok között alakul, a derült északkeleti tájakon lesz a hűvösebb. A legmagasabb nappali hőmérséklet szerdán a felhősebb, csapadékosabb nyugati tájakon 16, 21, a naposabb északkeleti tájakon 26, 28 fok között várható.

Nyitókép: Unsplash.

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...