Kövesse Facebook oldalunkat!

A mindenki számára nyitott, online kezdeményezés célja, hogy meghívott szakértők segítségével a társadalom széles körét érintő, a járvány okozta érzelmi, mentális és kapcsolati nehézségek feldolgozását segítse, utat mutasson a különböző megküzdési és adaptációs módszerek területén. Az Allianz Balance első részének előadója, április 29-én dr. Kádár Annamária pszichológus lesz, aki a szülőknek nyújt segítséget a gyermekek közösségbe való visszatérésével kapcsolatban.

Az elhúzódó pandémia, a hullámokban érkező akadályok, a bizonytalanság, a kapcsolattartás és a munkavégzés megváltozott módja alaposan felforgatta mindannyiunk életét. A bezártság, az online térbe költözött élet, a járvány mentális, érzelmi, pszichés hatásai befolyásolták és továbbra is hatással vannak emberi kapcsolatainkra, fizikai állapotunkra, és meghatározhatják mindennapi  együttműködési és teljesítőképességünket is.

Dorn Gabriella az Allianz Hungária Zrt. Marketing és kommunikációs vezetője

A belső és külső nehézségek feldolgozására, az alkalmazkodás és a reziliancia lehetőségeinek és módszereinek széles körben történő megosztására az Allianz Hungária Zrt. új kezdeményezést indít Allianz Balance névvel.  Az online eseménysorozat mindenki számára ingyenesen érhető el a regisztrációt követően. Az Allianz Balance minden egyes online eseményén egy-egy neves szakértő tart előadást a lelki, mentális, érzelmi egyensúly megteremtését segítő témák egyikében.  Az első alkalom április 29-én 19.00 órától kezdődik dr. Kádár Annamária pszichológussal, aki előadása során a szülőknek kínál segítséget, azzal kapcsolatban, hogyan készítsék fel gyermeküket a közösségbe való visszatérésre.

Az Allianz Hungária jövőbiztosítóként nemcsak ügyfeleiért érez felelősséget, hanem a társadalom hosszútávú jóllétéért is. Bízom benne, hogy az Allianz Balance meghívott szakértői segítségével, ha biztos receptet nem is, azonban hasznos információkat és segítséget adhatunk ahhoz, hogy minél többen sikeresen megküzdhessenek a lelki és mentális akadályokkal. Bár a jelenlegi helyzet sokunkat negatívan érint, azonban látnunk kell azt is, hogy mindez kedvezhet az együttműködés és az empatikus egymásra figyelés erősödésének is.

– mondta Dorn Gabriella az Allianz Hungária Zrt. Marketing és kommunikációs vezetője az új programsorozattal kapcsolatban. 

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...