Kövesse Facebook oldalunkat!

A szentendrei áruháztűz megfékezése és az oltási munkálatok után a kutatómentők kutyás egysége átvizsgálta az épületet, és nem talált sérültet az üzlet maradványai között – mondta a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság helyettes szóvivője csütörtökön az MTI-nek.

Darázs Ágnes közlése szerint megkezdődött a tűzvizsgálat, amely napokig is eltarthat.

  • Szentendre város hivatalos oldala szerint az üzlet két munkatársát füstmérgezés gyanújával kórházba szállítottak, de komolyabb bajuk nem esett.
  • A leégett épület közvetlen környékét lezárták, így a gyalogosforgalmat elterelik, de a parkolókat továbbra is lehet majd használni.
  • A honlap beszámolt arról, hogy Szentendre polgármestere, Fülöp Zsolt a helyszínen beszélt az élelmiszerüzlet vezetőivel, akik arról biztosították, hogy az áruház valamennyi dolgozójának tudnak munkát biztosítani.
  • A polgármester csütörtökre egyeztetést hívott össze az épület tulajdonosával, a Pikk-Terc Kft.-vel és az élelmiszerüzlet vezetőivel – tudatták.

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...