Kövesse Facebook oldalunkat!

Jobbára derült, száraz idő várható. Hétfőn az ország nagy részén több órára kisüt a nap, emellett főleg északon, északkeleten és helyenként a nyugati, délnyugati tájakon lehetnek erősebben felhős időszakok.

Elsősorban a délutáni, esti órákban, főként az északi, északkeleti megyékben fordulhat elő néhány zápor, hózápor. Vasárnap a délnyugati, hétfőn az északi, északnyugati szelet kísérhetik többfelé élénk, néhol időnként erős lökések.

Időjárási helyzet Európában

  • A Brit-szigetektől a szárazföld belsejéig egy nagyobb kiterjedésű anticiklon helyezkedik el. A benne uralkodó leszálló légmozgásnak köszönhetően általában kevés felhő zavarja a napsütést.
  • A Fekete-tengertől az Ural térségéig egy frontrendszer húzódik, felhőzetéből eső, havas eső, havazás egyaránt előfordul.
  • Finnország felett markáns ciklon örvénylik, amely kontinensünk északi területein sokfelé okoz borult, csapadékos, szeles időjárást. Ennek a ciklonnak a gyengülő hidegfrontja hétfőn északkelet felől súrolja a Kárpát-medencét is.

Nyitókép: MTI.

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...