Kövesse Facebook oldalunkat!

Éjszaka a derült tájakon is köd képződik. Kedden túlnyomóan borult, párás, helyenként tartósan ködös idő lesz, legfeljebb néhol szakadozhat fel átmenetileg a rétegfelhőzet, valamint a magasabb hegyekben lehet napsütés. A borult tájakon szitálás előfordulhat. Gyenge vagy mérsékelt marad a légmozgás.

  • A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában -1 és +6 fok között valószínű.
  • A legmagasabb nappali hőmérséklet kedden 6 és 10 fok között alakul.

Kedd estig a Kárpát-medence időjárását továbbra is anticiklon alakítja, kedden már az ország nagy részén borult, párás, helyenként tartósan ködös időre számíthatunk.

Időjárási helyzet Európában

  • Közép-Európa fölött nagy méretű anticiklon helyezkedik el, amely a Skandináv-félszigettől a Kárpát-medencén át egészen a Balkán-félszigetig húzódik. Területén borult, párás, tartósan ködös és derült, napos tájak egyaránt vannak.
  • Számottevő csapadékról nem érkezik jelentés, de a borult vidékeken szitálás több helyen is előfordul.
  • Ugyanakkor a Brit-szigetektől nyugatra többközéppontú ciklon található. Hatására Nyugat-Európában főként a ciklonhoz tartozó frontok mentén erősen felhős az ég, és eső, zápor, Izlandon és a Skandináv-félsziget északi tájain helyenként havazás is kialakul.
  • Kelet-Európa fölött szintén ciklon örvénylik, emiatt arrafelé is sok a felhő, és több helyen havazik.

Nyitókép: Unsplash.

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...