Kövesse Facebook oldalunkat!

A sok napsütés, száraz idő mellett legfeljebb kevés gomolyfelhő lehet csak az égen. Az északkeleti, keleti szél gyakran lesz élénk, napközben az Alföldön helyenként meg is erősödik.

  •  A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában -1 és +6 fok között alakul, de az északi, szélvédett völgyekben -3, -4 fok is előfordulhat.
  • A legmagasabb nappali hőmérséklet vasárnap 16 és 20 fok között valószínű.

A Kárpát-medence időjárását vasárnap estig anticiklon alakítja.

Időjárási helyzet Európában

  • Kontinensünk nagy részének időjárását egyetlen magasnyomás alakítja.
  • Csupán az Atlanti-óceánhoz közel eső területeken, illetve Görögország térségében van ciklontevékenység.
  • Csupán utóbbi területen fordul elő helyenként jelentős – 10-20 mm – csapadék.
  • A legmelegebb az Ibériai-félszigeten van, ugyanakkor az Északi-sarkkörön túl éjszakánként -20 fok van, és napközben is fagypont alatt marad a hőmérséklet.

Nyitókép: Unsplash.

Hirdetés (x)

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...