Kövesse Facebook oldalunkat!

Péntek hajnalban nyugat felől fokozatosan megnövekszik, megvastagszik a felhőzet, így pénteken az erősen felhős ég mellett inkább csak rövidebb napos időszakok valószínűek.

A hajnali, reggeli óráktól nyugat, délnyugat felől egyre többfelé számíthatunk csapadékra. Az ország délnyugati felében kiadósabb eső is valószínű, míg másutt elszórt jelleggel kell záporra, zivatarra számítani. 

A Mediterráneum térségében, illetve a Balkán-félsziget és a Kárpát-medence tágabb környezetében 30 fok köré melegszik fel a levegő, de Spanyolország déli részein néhol 37, 38 fokot is mutatnak a hőmérők.

Hazánk fölé pénteken már nedvesebb léghullámok érkeznek, emiatt jelentősen megnő a csapadékhajlam, délnyugaton akár kiadósabb csapadék is lehet.

  • A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 15 és 21 fok között valószínű.
  • A legmagasabb nappali hőmérséklet pénteken 21 és 30 fok között alakul, a tartósabban csapadékos részeken lesz hűvösebb az idő.

Nyitókép: Pexels.

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...