Az MKB Bank számára különösen fontos a társadalmi felelősségvállalás, ezért több különböző szervezet és intézmény működéséhez is hozzájárult tárgybéli vagy anyagi felajánlásokkal.

Azon túl, hogy a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálattal együttműködve több mint húsz éve ösztöndíjprogramot hoztak létre a nehézsorsú, tehetséges gyermekek és fiatalok tanulmányainak támogatására, valamint, hogy tavaly karácsonykor az az Ökumenikus Segélyszervezet adománygyűjtését is jelentős összeggel támogatták, nemrégiben a Heim Pál Országos Gyermekgyógyászati Intézetetet segítették tekintélyes mennyiségű irodai bútor adományozásával.

Dr. Balog Ádám, az MKB Bank vezérigazgatója közölte:

Nagyrabecsüléssel és a legnagyobb tisztelettel tekint a Heim Pál Országos Gyermekgyógyászati Intézet intézményi működésére, valamint az ott dolgozó munkatársak személyes elkötelezettségére. A pénzintézet társadalmi felelősségvállalás programjának keretében olyan szervezetek, intézmények működését támogatja tárgybéli vagy anyagi felajánlásokkal, amelyek tevékenysége összhangban van a pénzintézet elveivel.

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...