Barion Pixel
8.1 C
Budapest
- 2021. április 19.
Ma Emma napja van.
Kezdőlap Címkék Balog Ádám

Címke: Balog Ádám

Az MKB csoport 15,5 milliárdos adózás utáni eredményt ért el a harmadik negyedévben

Az MKB csoport 2020 harmadik negyedévében 15,5 milliárd forint, az első háromnegyed évben 22,8 milliárd forintos adózás utáni eredményt ért el; mindkettő hozzávetőleg 30 százalékkal alacsonyabb az előző év azonos időszakához mérten

Távozik Balog Ádám az MKB Bank éléről

Lemondott Balog Ádám, az MKB Bank Nyrt. elnök-vezérigazgatója, utódjáról rendkívüli közgyűlésen döntenek december 14-én - közölte a bank a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján pénteken.

Főleg a vállalati hitelezésben vállalnak túlzott kockázatokat a bankok

A magyarországi bankok főleg a vállalati hitelezésben vállalnak túlzott kockázatokat, különösen igaz ez a projekthitelezésre - jelezték a bankok vezérigazgatói és vezérigazgató-helyettesei a Portfólió.hu által szervezett szakmai konferencia panelbeszélgetésén csütörtökön, Budapesten.

Jószolgálat: Gyermekkórházat támogatott az MKB Bank

Az MKB Bank számára különösen fontos a társadalmi felelősségvállalás, ezért több különböző szervezet és intézmény működéséhez is hozzájárult tárgybéli vagy anyagi felajánlásokkal.

Stabil lábakon: 20 milliárd forint felett a MKB csoport adózás előtti eredménye

Az MKB az elmúlt évben szinte minden szegmensben, a lakossági és a vállalati piacon, illetve a private banking területén is javította eredményességét, a bankcsoport 2016-hoz képest csaknem háromszorosára, 20,7 milliárd forintra növelte konszolidált adózás előtti eredményét - mondta Balog Ádám, az MKB Bank vezérigazgatója a pénzintézet sajtótájékoztatóján.

IDŐJÁRÁS

KIEMELT

SOKAN OLVASTÁK...

LEGFRISSEBB

INTERJÚK