Kövesse Facebook oldalunkat!

Az MFB Csoport tagjaként a Hiventures lesz a tehetségkutató magyarországi befektetője, sokkal nagyobb tulajdonrészben, mint a külföldi befektetők – mondta el Peller Mariann, a Virtuózok ötletgazdája, producere a tehetségkutató idei programját is bemutató sajtóeseményen Budapesten.

Virtuózok sajtótájékoztató a MŰPA-ban | Fotó: Kocsis Ferenc Árpád – bmag.hu

Peller Mariann kiemelte: szeretnék, ha a brand magyar kézben maradna.
Katona Bence, a Hiventures vezérigazgató-helyettese hangsúlyozta: a Virtuózok nemzetközi piacon való megvalósításához, terjeszkedéséhez forrás és jó kapcsolatrendszer szükséges. 

A Hiventures finanszírozó partnerként stabil anyagi hátteret és szakmai támogatást fog biztosítani ehhez a tevékenységhez.

A sajtótájékoztatón felidézték, többek között, hogy

Plácido Domingo világhírű spanyol tenor a Virtuosos Holding Ltd. részvénytulajdonosává, a Virtuózok televíziós formátum nemzetközi jogainak tulajdonosává vált

Peller Mariann, a Virtuózok ötletgazdája | Fotó: Kocsis Ferenc Árpád – bmag.hu

Peller Mariann elmondta, hogy az operaénekes a fináléban zsűritagként fog részt venni, emellett a fiatalok képzésében is szerepet vállal majd. A producer a 2019-es terveket ismertetve kiemelte, hogy a Kis Virtuózok Alapítványt magasabb szintre szeretné léptetni, valamint előre akarja engedni azokat, akik világsikerre tudják vinni a Virtuózok című műsort.
Boros Misi a szeptember lép fel a Papp László Budapest Sportarénában 

A sajtóeseményen elhangzott, hogy a Virtuózok 2018-as koncertjei között szerepel Boros Misi zongorista fellépése a Papp László Budapest Sportarénában szeptember 7-én. A koncerten a partnere mások mellett Bogányi Gergely zongoraművész lesz, a művek Bogányi-zongorán szólalnak meg.

Boros Misi – Junior Prima díjas zongoraművész | Fotó: Kocsis Ferenc Árpád – bmag.hu

Kristóf Réka a New York-i Carnegie Hall után Budapesten koncertezik

A Budapest Music Centerben mutatja be június 20-án a New York-i Carnegie Hallban előadott műsorát Kristóf Réka énekes, a Virtuózok 2017-es évadának abszolút győztese.

A Virtuózok mentorai lépnek színpadra december 30-án a Müpában. A Mesterkoncerten Várdai István csellóművész, Balázs János zongoraművész, Miklósa Erika és Molnár Levente operaénekes, valamint Bogányi Gergely zongoraművész várja a közönséget. A zenekart Kesselyák Gergely dirigálja, az óévet Batta András búcsúztatja.

Molnár Levente – Liszt díjas operaénekes, Kristóf Réka – a Virtuózok 2017-es évadjának abszolút győztese és Bogányi Gergely – Kossuth- és Liszt díjas zongoraművész | Fotó: Kocsis Ferenc Árpád – bmag.hu

A Virtuózok című klasszikus zenei tehetségkutató a közmédia műsoraként mutatkozott be

A jelenleg a negyedik évadot tekinthetik meg a nézők a Duna televízióban és az M5 csatornán. A Virtuózok a magyar fejlesztésű műsorformátumokra koncentráló közmédia egyik legnézettebb műsorává vált. A tehetségkutatáson túl a műsorral a közmédia célja az is, hogy minél szélesebb körben megismertesse és megszerettesse a klasszikus zenét felmutatva annak szépségét, összetettségét, jelenvalóságát – közölte az MTVA sajtóirodája.

Bogányi Gergely – Kossuth- és Liszt díjas zongoraművész és Katona Bence – A Hiventures vezérigazgató-helyettese  | Fotó: Kocsis Ferenc Árpád – bmag.hu
Hirdetés (x)

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...