A K&H Bank is megkezdi saját inkubátorprogramját az induló startup vállalkozásoknak, ennek során ingyenes infrastruktúrát biztosít számukra, folyamatos képzéssel, iparági mentorok segítségével és a nemzetközi kapcsolatrendszer biztosításával támogatja a startup cégek elindulását, megerősödését.

Start it @K&H!

Németh Balázs, a bank változáskezelési divíziójának vezetője a Start it @K&H elnevezésű inkubátorház bemutató csütörtöki sajtótájékoztatóján kiemelte: a programban való részvételre február 10-ig jelentkezhetnek a startup vállalkozások. A bank tanácsadók segítségével 10-12 céget választ majd ki, az inkubációs időszak 6 hónapig tart.

Magyarország kiváló háttérország a fejlesztésekhez, és több száz ötlet vár megvalósításra, viszont a startup ökoszisztéma több nemzetközi sikerrel is büszkélkedhetne.

Ennek feloldására a nagyvállalati szektornak nagyobb hangsúlyt kell fektetnie a tehetséggondozásra, az innovatív ötletek inkubációjára.

„Az elmúlt 30 év tapasztalataira alapozva és több százezer cég fejlődésében szerepet vállalva elmondhatjuk, hogy a K&H érti a hazai vállalkozások igényeit, ezért ezt a tudást felhasználva olyan szakmai hátteret, segítséget tudunk nyújtani a startupok számára, ami a legkritikusabb pillanatban a legnagyobbat lendítheti rajtuk. 

– mondta el Németh Balázs, a K&H Változáskezelés divíziójának vezetője a cég saját, Start it @K&H inkubátorának bemutatásakor.

A K&H a startupok mögé áll

A K&H nagyon fontosnak tartja, hogy a vállalkozások igényeihez igazodóan, velük együtt gondolkodva, kellően részletes szakmai információt adjanak, és tanácsadással segítsék őket abban, hogy könnyebben, gördülékenyebben váljanak startupból, ígéretes ötletből, sikeres és nyereséges vállalattá.
Ebbe a gondolkodásba illeszkedik a Start it @K&H inkubátorprogram, ami Budapest szívében ingyenesen biztosítja mindazt az infrastruktúrát, amire egy induló startup vállalkozásnak szüksége lehet.

Az alkotói légterű, inspirációforrásként is szolgáló közösségi térben a programban részt vevő startupok folyamatos üzleti tanácsadást és képzést kapnak, kéthetente nyilvános előadásokon keresztül találkozhatnak a különböző szektorok szakértőivel, és dedikált iparági mentorok segítik a vállalkozás lendületes fejlődését.

Mindezek mellett pedig a K&H hazai és nemzetközi kapcsolatrendszerén keresztül bekapcsolják a startupokat az üzleti vérkeringésbe – hiszen a végső cél a globális megmérettetés és siker.

Külföldön már sikeres

Horváth-Magyary Nóra, a K&H Bank kommunikációs ügyvezető igazgatója elmondta: a K&H anyabankja, a belga KBC már évekkel ezelőtt elindította saját inkubátorprogramját, amely mára Belgium legsikeresebb inkubációs programja lett. A belga tapasztalatok jelentősen segíthetnek a magyar kezdeményezésben – fűzte hozzá. 

A programban való részvételre február 10-ig, a www.khstartit.hu oldalon jelentkezhetnek a startupok.

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...