Barion Pixel
35.2 C
Budapest
- 2024. július 14.
/  Örs, Stella
Kezdőlap Címkék Insurtech

Címke: insurtech

Biztosításkötés digitális ügyfél-átvilágítással: nincs szükség drága rendszerekre a megtérüléshez

Az életbiztosítás-kötés digitalizálását előíró törvényi változások alaposan megbolygatták a biztosítási szakmát. A 2025. január 1-i határidő bejelentése óta mi is egyre több kérdést kapunk biztosítóktól, közvetítőktől, alkuszcégektől, hogyan fogjanak hozzá az online, azaz távoli ügyfélátvilágítás bevezetéséhez.

Mire és hogyan használhatják a bankok és a biztosítók a mesterséges intelligenciát?

Úgy tűnik, a jövő szép lassan megérkezik a pénzügyi szektorba és vele együtt a mesterséges intelligencia is berobban a pénzintézetek mindennapjaiba. Bankok és biztosító társaságok együtt tanulmányozzák, mire és hogyan lehet felhasználni az új technológiát.

Bővül a Netrisk Csoport a térség országaiban

Egyesíti az online összehasonlító üzletágait 6 közép- és kelet-európai országban a Netrisk-csoport és a Bauer Media Group - közölte a Netrisk szerdán az MTI-vel.

Bartha Levente: Az msg komoly lehetőségeket lát a hazai fintech és insurtech fejlesztésekben

Közel két éve nyitott lokális irodát Magyarországra az msg Plaut, Az msg Systems Németország ötödik legnagyobb IT szolgáltató cége. A cégcsoport több mint 42 éve van a piacon, 30 országban van irodája, és több mint tízezer alkalmazottat foglalkoztat Mexikótól Jakartáig.

Insurtech: Az Insurwiz megoldása automatizálja a kárrendezési folyamatokat

A biztosítási piacnak is fel kell vennie a versenyt az interaktív digitális megoldások terén, ha el akarja érni a Z generációt.

Insurtech: Megérkezett a Cristo Casco, a legújabb okosbiztosítás a piacon

Megújítja digitálisan köthető casco termékét a használatalapú autós szolgáltatásairól ismert Cristo alkalmazás, Cristo Casco néven; a cég hazánkban egyedülálló módon digitális vezérügynökként értékesíti termékét januártól.

Insurtech: Mutatjuk hogyan teszik jobbá és hatékonnyá a modern technológiák a biztosítókat

A biztosítótársaságoknak új stratégiákra van szükségük egy jobb szolgáltatási lánc létrehozásához, ami érvényes a zökkenőmentes működésre, az ügyféligények testre szabására, valamint a valós idejű digitális termékekre és szolgáltatásokra is, annak érdekében a biztosítási piac élvonalába tudjanak kerülni vagy ott tudjanak maradni.

Bemutatkozik Kate, a K&H Csoport új személyes digitális asszisztense

Bővül a K&H személyi állománya: bemutatkozott Kate, a pénzintézet személyes digitális asszisztense. A K&H valamennyi ügyfele igénybe veheti Kate segítségét a mobilbankos applikációban. Kate magyarul beszél, gyorsan tanul és hamarosan „valódi” banki- és biztosítási tanácsadóvá nőheti ki magát - írta a Bankár Magazin.

A Gréta- és Facebook-generáció igényeit a biztosítóknak is meg kell érteni

Az egyre bonyolultabb világban egyre nagyobb teret kap a bizonytalanság, a biztosító társaságok szerepe nem meglepő módon napról napra értékesebbé válik. Az emberek – és itt különösen az Y és Z generációra gondolunk - támaszt és struktúrát keresnek a társadalomban, amire jövőjüket alapozhatják.

Pénzügyminisztérium: Díjat nyert a MABISZ kárbejelentő alkalmazása

A Magyar Biztosítók Szövetségének kárbejelentő alkalmazása, az InsureTech, valamint a Billingo online számlázó nyerte el a Pénzügyminisztérium (PM) támogatásával meghirdetett elismerést, az Év technológiai megoldása díjat

IDŐJÁRÁS

KIEMELT

SOKAN OLVASTÁK...

LEGFRISSEBB

INTERJÚK