Barion Pixel
34.3 C
Budapest
- 2024. július 14.
/  Örs, Stella
Kezdőlap Címkék Zatykó Péter

Címke: Zatykó Péter

Nevében az üzenet: Az Alfa Biztosító már készül a piac átalakulására

Az Alfa Biztosító készül a biztosítási piac átalakulására, az értékesítési csatornák változására, fontosnak tartja a gyors alkalmazkodást és az ügyfélkapcsolatok fejlesztését - mondták az Alfa biztosító vezetői a társaság csütörtöki sajtótájékoztatóján Budapesten.

Nem érinti az AEGON ügyfeleit a tulajdonosváltás, az ügyfelek kiszolgálása változatlan marad

A tulajdonosváltás nem érinti az Aegon ügyfeleit - közölte az Aegon Magyarország hétfőn az MTI-vel. Az Aegon Magyarország a jövőben a bécsi központtal működő Vienna Insurance Group (VIG) tagjaként működik.

Aegon Biztosító: A pénzügyi nehézségek a befektetési célú életbiztosítások esetében is áthidalhatók

A befektetési célú, vagy éppen előtakarékossági célokkal kombinált életbiztosítások jelentős részénél van lehetőség átmeneti fizetési könnyítésre – hívja fel a figyelmet az Aegon Magyarország.

Tripla díjat nyert az Aegon Biztosító, az alkuszok nagyra értékelik a minőséget

Lakossági vagyonbiztosítás, gépjármű-biztosítás és vállalati vagyonbiztosítás kategóriában is az Aegon kapta a független alkuszok nagydíját, míg személybiztosítás és utasbiztosítás kategóriában a dobogó harmadik fokára került az értékelések szerint.

Pénzügyi tudatosságra oktat az Aegon Biztosító az Interneten

Pénzügyi edukációs kampányt indít az Aegon Magyarország, amiben érdekes, hasznos és játékos online tartalmakkal hívják fel a lakosság figyelmét a pénzügyi tudatosság, illetve az öngondoskodás fontosságára.

IDŐJÁRÁS

KIEMELT

SOKAN OLVASTÁK...

LEGFRISSEBB

INTERJÚK