Barion Pixel
17.1 C
Budapest
- 2024. április 13.
/  Gyula
Kezdőlap Címkék Novák Katalin

Címke: Novák Katalin

Novák Katalin: A család a legnagyobb segítség a megújulásban és a megmaradásban is

A család a legnagyobb segítség a megújulásban és a megmaradásban is - mondta Novák Katalin köztársasági elnök a reformáció ünnepe alkalmából tartott istentiszteleten kedden Sydney-ben.

Novák Katalin: A szétszakított testű magyarság lélekben mégis együtt tud lenni

A szétszakított testű magyarság lélekben mégis együtt tud lenni - mondta Novák Katalin köztársasági elnök vasárnap az új marsdeni magyar református templom szentelésén Ausztráliában.

Novák Katalin részvétét fejezte az esztergomi robbantás során elhunyt rendőr hozzátartozóinak

Novák Katalin köztársasági elnök Facebook-oldalán nyilvánított részvétet az esztergomi robbantásban szolgálatteljesítés közben elhunyt rendőr hozzátartozóinak.

Novák Katalin: Ha nem születik több gyermek, lemondunk a jövőnkről

Ha nem születik több gyermek, lemondunk a jövőnkről, a magyarság megmaradásáról - hangsúlyozta Novák Katalin köztársasági elnök a Mandiner című lapnak adott, csütörtökön megjelent interjúban.

A katari emír viszontlátogatásra hívta Novák Katalint

Folytatódik a diplomáciai nagyüzem - írta a köztársasági elnök hétfőn a Facebook-oldalán, miután fogadta a katari emírt a Sándor-palotában.

Novák Katalin: A béke a legfontosabb cél

A békét kell prioritásaink között az első helyre tenni - hangsúlyozta Novák Katalin köztársasági elnök szerdán a kelet-európai NATO-tagállamokat tömörítő csoport, a Bukaresti Kilencek csúcstalálkozóján Varsóban.

Novák Katalin meghívására hazánkba érkezik Bosznia-Hercegovina elnöke

Novák Katalin köztársasági elnök meghívására hivatalos látogatásra érkezik hazánkba Zeljka Cvijanovic, Bosznia-Hercegovina Államelnökségének soros elnöke.

Novák Katalin: Eljött az összekapaszkodás ideje

Most nem a csüggedés, hanem az összekapaszkodás ideje jött el - hangsúlyozta Novák Katalin köztársasági elnök a közmédia által közvetített újévi köszöntőjében, a Himnusz elhangzása után vasárnap.

Mindenek anyja: Novák Katalin lett Magyarország új köztársasági elnöke

Megválasztotta köztársasági elnökké Novák Katalint az Országgyűlés csütörtökön. A volt családokért felelős tárca nélküli miniszter 137 támogató szavazatot kapott a titkos voksoláson, amelynek eredményességéhez kétharmados többségre volt szükség.

Ma új köztársasági elnöke lesz Magyarországnak

Az Országgyűlés ma dönt Áder János köztársasági elnök utódjáról, a kormányzó Fidesz-KDNP Novák Katalint jelölte a posztra, az ellenzéki frakciók pedig Róna Péter közgazdászt.

IDŐJÁRÁS

KIEMELT

SOKAN OLVASTÁK...

LEGFRISSEBB

INTERJÚK