Kövesse Facebook oldalunkat!

A család a legnagyobb segítség a megújulásban és a megmaradásban is – mondta Novák Katalin köztársasági elnök a reformáció ünnepe alkalmából tartott istentiszteleten kedden Sydney-ben.

Az államfő hozzátette: a gyermekek azok, akik folyamatos megújulásra késztetnek minket, és a gyermekek azok, akik a családot is folyamatosan megújítják. Így lehet a család a megmaradásnak és a megújulásnak egyaránt záloga – mutatott rá.

A családokra Magyarországon örökérvényű értékként tekintenek, ezért ismernek el minden magyar gyermeket, függetlenül attól, hogy hol születik a világban. „Ezért is helyeztük nemzeti alapra a magyar állampolgárságot, és ezért is van már 1 millió 100 ezer olyan magyar ember, aki ismét örülhet a magyar állampolgárságának” – hangsúlyozta.

Nyitókép: MTI/Sándor-palota

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...