Barion Pixel
14.1 C
Budapest
- 2023. március 20.
/  Klaudia,
Kezdőlap Címkék Lambert Gábor

Címke: Lambert Gábor

Komoly kihívást jelent az e-mobilitási eszközök gyors terejdése a biztosítóknak

Nemcsak a közlekedés résztvevői számára, de a biztosításban is új kihívásokat jelentenek a gyorsan terjedő elektromos közlekedési eszközök - mondta a Magyar Biztosítók Szövetségének elnöke szerdán az M1 aktuális csatornán.

Az ezermilliárdos piac: Egyre többen kötnek biztosítást a MABISZ szerint

Már a külföldre utazó magyarok 60 százaléka köt biztosítást, ez pedig javuló arány az előző évek alig 50 százalékához képest - mondta a Magyar Biztosítók Szövetségének kommunikációs igazgatója csütörtökön az M1 aktuális csatornán.

MABISZ: Több mint 8 millió embert semmilyen balesetbiztosítás nem véd Magyarországon

Több mint 8 millió embert semmilyen balesetbiztosítás nem véd Magyarországon - hívta fel a figyelmet Lambert Gábor, a Magyar Biztosítók Szövetségének (Mabisz) kommunikációs vezetője az M1 aktuális csatornán szerdán.

MABISZ: Két pillérre bomlik az utazásszervező cégek vagyoni biztosítéka

Július 1-től nagyobb biztonságban érezhetik magukat az utazási irodák ügyfelei, két pillérre bomlik az utazásszervezők kötelező vagyoni biztosítéka, elkülönítik a befizetett előlegek, részvételi díjak visszafizetésére felhasználható részt

MABISZ: Nagyobb biztonságban lehetnek az utasok az utazásszervezők csődjekor

Két részre bomlik az utazásszervezők kötelező vagyoni biztosítéka július 1-jétől, az egyik pillért csak a befizetett előlegek, illetve részvételi díjak visszafizetésére lehet felhasználni, a másikat pedig a külföldön rekedt utasok ellátására és hazaszállítására - közölte Lambert Gábor, a Magyar Biztosítók Szövetségének (Mabisz) kommunikációs vezetője az M1 aktuális csatornán szerdán.

MABISZ: Az emelkedő ingatlanárak miatt át kell nézni a laksábiztosításokat

Az építőipari munkaerőhiány és az építőanyagok drágulása miatt nem árt, ha átgondoljuk, hogy lakásunk és értékeink biztosítottsága megfelel-e elvárásainknak – hívja fel a figyelmet a Magyar Biztosítók Szövetsége.

IDŐJÁRÁS

KIEMELT

SOKAN OLVASTÁK...

LEGFRISSEBB

INTERJÚK