Barion Pixel
27.8 C
Budapest
- 2024. július 13.
/  Jenő
Kezdőlap Címkék Kisbenedek Péter

Címke: Kisbenedek Péter

Vezetőváltás: Kisbenedek Péter távozott az Allianz Hungária Biztosító éléről

Alexander Protsenko Kisbenedek Pétert követi a poszton, aki több mint 11 éven át töltötte be az Allianz Hungária Zrt. elnök-vezérigazgatói tisztségét. Kisbenedek Péter a jövőben az Allianz Csoporton kívül folytatja pályafutását.

Biztosítás 2019: Pálya szélére küldik külföldről a magyar biztosítókat?

Lesznek olyan piacra lépő innovatív cégek, amelyek a magyar biztosítók mostani költségszintjének akár a felével is működőképesek lesznek, és a pálya szélére szoríthatják a meglévő piaci szereplőket

QR kódot kapnak az Allianz ügyfelei a tegnap indult E-kárbejelentő használatához

Elindult a „kék-sárga” baleseti bejelentő egységes digitális verziója, amelynek segítségével mostantól az Allianz ügyfelei gyorsan, egyszerűen online, okostelefonról is intézhetik kötelező-gépjármű felelősségbiztosításukhoz (kgfb) kapcsolódó kárbejelentésüket.

MABIASZ terméknagydíjas az Allianz Hungária

A Magyar Biztosítási Alkuszok Szövetségének (MABIASZ) tagjai ismét értékelték a biztosítótársaságok tevékenységét. A szövetség, a 2018-ban alapított Magyar Biztosítási Terméknagydíjjal a független biztosításközvetítők által legjobbnak ítélt biztosítói termékeket tüntette ki.

MABISZ Konferencia: Képesek-e újradefiniálni magukat a biztosítók?

A Mabisz konferencia délutáni vezérigazgatói kerekasztalának tanulsága szerint a digitalizáció hívószavainak rengetegében hajlamosak vagyunk elfeledkezni róla, hogy az innováció és a technológia nem cél, hanem eszköz.

IDŐJÁRÁS

KIEMELT

SOKAN OLVASTÁK...

LEGFRISSEBB

INTERJÚK