Barion Pixel
12.7 C
Budapest
- 2023. március 20.
/  Klaudia,
Kezdőlap Címkék Duna

Címke: Duna

Vízkár: Belehajtott a Dunába egy autós Csepelen a kompkikötő közelében

A Dunába hajtott egy autós péntek hajnalban Budapesten, a soroksári komp Csepel-szigeti rámpájáról - tájékoztatta a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-t.

OTP Ingatlanpont: Élénk az érdeklődés a Balatonon kívüli vízparti ingatlanok iránt is

Továbbra is pörög a vízparti ingatlanok piaca a Balatonon kívüli területeken az OTP Ingatlanpont adatai szerint: a Duna-parton, valamint a Velencei-, a Tisza- és a Fertő-tónál egyaránt élénk az érdeklődés, az árakat pedig a járvány sem vetette vissza.

Az ősz legfullosabb hajós borkóstólóját rendezi a Dunán a Winelovers

Három régiós bormárka találkozásának lehetnek szemtanúi az érdeklődők a Budapest Hajón, ahol a legvagányabb olaszrizlingek, rajnai rizlingek és a portugieser alapú házasítások mellett közel 20 fiatalos borász társaságában búcsúztatjuk a nyarat.

A sok eső miatt már árad a Duna és a Tisza is

A lehullott és a még várható csapadék hatására árhullámok vonulnak le a Dunán és a Tisza vízrendszerében - közölte az Országos Vízügyi Főigazgatóság kedden az MTI-vel.

533 milliós nyereség Duna House-nál a második negyedévben

A Duna House cégcsoport árbevétele 2018. második negyedévében 1,92 milliárd forintot tett ki, ami éves szinten 57 százalékos növekedés, az adózott eredménye 533 millió forint volt, 85 százalékkal haladta meg az egy évvel korábbit - közölte a társaság a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján.

IDŐJÁRÁS

KIEMELT

SOKAN OLVASTÁK...

LEGFRISSEBB

INTERJÚK