Barion Pixel
27.8 C
Budapest
- 2024. július 13.
/  Dalma, Izabella
Kezdőlap Címkék Deloitte

Címke: Deloitte

Te vagy az, lehet: A tech vezetőkből lesznek a jövő vezérigazgatói

Hogyan fejlődött a technológiai vezető szerepe és milyen kompetenciákra építhet a jelenlegi környezetben? - a Deloitte 2023-as globális technológiai vezetői tanulmánya (Deloitte's 2023 Global Technology Leadership Study) ezt a kérdést vizsgálta meg. A tanulmány

Deloitte: A cégek kutatási fejlesztési tevékenységükkel növelhetik versenyképességüket

Magyarországon sok vállalat nem tudja, hogy az általa végzett tevékenység kutatási, fejlesztési (K+F) tevékenységnek minősülhet, amely alapján adókedvezményekre vagy készpénz támogatásra is jogosultak lehetnek, így növelhetnék

Rekordszintű kockázatról számolnak be a régiós pénzügyi vezetők

A Deloitte legfrissebb felméréséből kiderül, hogy a gazdasági kilátásokat elsősorban az orosz-ukrán háború befolyásolja, de előkelő helyen szerepel az infláció és az ellátási láncok problémái is.

Deloitte: Fél százalék alatti GDP-növekedésre számítanak a régiós vállalatok

A közép-európai vállalatok pénzügyi vezetői átlagosan 0,33 százalékos GDP-növekedésre számítanak idén a 2022-es 2,3 százalékhoz képest; az idei közel van a 2021. évi, a koronavírus-járvány idején mért 0,25 százalékos várakozáshoz

Deloitte: A minőségbiztosítás és kockázatkezelés fontossága változatlan

A mai változékony és volatilis gazdasági környezetben a vállalatok legnagyobb kihívása annak megértése, hogyan tarthatják meg versenyelőnyüket, és hogyan juttathatják szolgáltatásaikat ugyanolyan gyorsan a piacra, mint korábban.

Deloitte: Még néhány napig nyilatkozhatnak a fiatal anyák adókedvezményük januári érvényesítéséhez

2023. január elsejétől újabb adókedvezmény érhető el a 30 év alatti kismamák, fiatal anyák részére: a kedvezmény nem csak visszatérítésként, hanem már a jövedelem megszerzésének hónapjában igénybe vehető, így magasabb jövedelmet kaphat kézhez a fiatal anya.

A Deloitte a világ első számú tanácsadó szolgáltatója a Gartner® Market Share jelentése alapján

A Gartner 2022 júniusi, Gartner Market Share Analysis: Consulting Services, Worldwide című jelentése alapján, idén is a Deloitte került az első helyre a bevételen alapuló rangsorban.

Deloitte elemzés: A biztosítói piacon stabilak a kilátások

Stabilak a kilátások a biztosítói piacon; a régiós biztosítási iparágra kevésbé volt kedvezőtlen hatással a koronavírus-járvány, mint a gazdaság egészére a Deloitte közép-európai piacokat vizsgáló tanulmánya szerint.

Brit tudósok kutattak: Ezek lehetnek a biztosítási termékinnovációk a Deloitte szerint

A biztosítótársaságok kulcsszerepet játszanak a klímasemleges technológiai innováció támogatásában - derül ki a Deloitte által a Cambridge-i Egyetemmel együttműködésben készített "Climate product Innovation in the Insurance sector" jelentésből.

Deloitte: A járványhelyzet a biztosítási piacon is rámutatott a digitális hiányosságokra

Gyorsan reagáltak a biztosítók a koronavírus okozta üzleti sokkra: kiterjesztették az online értékesítést és hozzászabták szervezeti működésüket a távmunka biztosításához.

IDŐJÁRÁS

KIEMELT

SOKAN OLVASTÁK...

LEGFRISSEBB

INTERJÚK