Kövesse Facebook oldalunkat!

Szeptemberben a vártnál jelentősebben, 2020 júliusa óta a legnagyobb mértékben, havi szinten 4, 7 százalékkal nőtt a tartós javak megrendelése az Egyesült Államokban a washingtoni kereskedelmi minisztérium statisztikai intézete, a Census Bureau csütörtöki jelentése alapján.

A piac jóval szerényebb, 1,7 százalékos havi emelkedést várt szeptemberre az augusztusi 0,1 százalékos zsugorodást követően.

A megrendelések szeptemberi növekedéséhez egyebek mellett a szállítóeszközök 12,7 százalékos, a számítógépek és elektronikai termékek 1,0 százalékos, az elektromos berendezések, készülékek és alkatrészek megrendelései pedig 0,9 százalékos bővüléssel járultak hozzá.

A szállítóeszközök nélkül a tartós fogyasztási cikkek megrendelése 0,5 százalékkal nőtt havi bázison az elemzők várt 0,2 százalékos bővülés helyett.

Tartós javakon statisztikai értelemben a legalább három éven keresztül használatban lévő javakat értik.

Nyitókép: Unspalsh

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...