Kövesse Facebook oldalunkat!

Hétfőn az északi, északkeleti, kedden a keleties szél helyenként megélénkülhet.

  • A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 11 és 16 fok között várható, de a hidegre hajlamos helyeken 7, 8 fok is előfordulhat.
  • A legmagasabb nappali hőmérséklet kedden 23 és 29 fok között alakul.

A Kárpát-medencében is több helyen okozott vasárnap jelentős csapadékot egy légörvény, amelynek távozását követően egyre inkább a magasnyomás veszi át a szerepet időjárásunk alakításában: kedden már mindenütt napos, többfelé nyáriasan meleg időre számíthatunk.

Időjárási helyzet Európában

A szárazföld fölött fokozatosan erősödő, terjeszkedő magasnyomás egyre nagyobb területen válik meghatározóvá a kontinensen, a leszálló légmozgásoknak köszönhetően sok a napsütés, de helyenként a hajnali, reggeli órákban köd, rétegfelhőzet is előfordul.

Skandinávia és a Brit-szigetek fölött gyors mozgású légköri frontok teszik mozgalmassá, szelessé, csapadékossá az időjárást.

Szintén többfelé csapadékos idő a Balkán-félszigeten és Olaszországban egy magassági hidegörvény hatására, a térségben kialakuló záporokból, zivatarokból helyenként 40, 70 mm-t meghaladó csapadék hullott az elmúlt 24 órában.

Nyitókép: Unspalsh.

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...