Kövesse Facebook oldalunkat!

A kormány már 2010-ben célkitűzésként fogalmazta meg, hogy csökkentse azokat az infrastrukturális különbségeket, amelyek falu és város, kistelepülés és nagytelepülés között fennállnak, mert ha ezek a különbségek csökkennek, akkor jobb lesz vidéken élni – erről a Miniszterelnökséget vezető miniszter beszélt hétfőn a Nógrád vármegyei Szendehelyen, ahol háziorvosi és védőnői rendelőt adtak át.

Gulyás Gergely az ünnepségen hozzátette: a jobb életszínvonalhoz jó közszolgálatások kellenek.

Mint mondta, azzal, hogy Szendehelyen 226 millió forintos támogatással megépülhetett a rendelő, valamint további 100 millió forintból fogorvosi rendelő építését is megkezdik, teljessé és korszerűvé válik az itt élő közel 1700 ember egészségügyi ellátása.

A miniszter szerint a német nemzetiségi Szendehely példája mutatja, hogy kétezer alatti lélekszámú településen is van lehetőség arra, hogy megújuló bölcsőde, egészségügyi ellátás, jó állapotban lévő, felújított templom legyen, „és ráadásul olyan közösség éljen itt, amely őrzi ősei hagyatékát, amely saját identitásával, akár kettős identitásával is tisztában van, és ezt minden körülmények közt megőrzendő értéknek tekinti”.

Nyitókép: MTI.

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...