Kövesse Facebook oldalunkat!

A Magyar Telekom leányvállalata, a Makedonski Telekom AD – Skopje (MakTel) a tavalyi üzleti év után 1,67 milliárd macedón dénár – mintegy 10,09 milliárd forint – összegű osztalékot fizet – tájékoztatott a keddi közgyűlésen született döntésről a magyar telekommunikációs vállalat közleményben.

Felidézték, hogy a nemzetközi pénzügyi beszámolási standardok szerint a MakTel nem konszolidált nettó eredménye 2022-ben 1,67 milliárd macedón dénár volt, amelyet teljes mértékben osztalékként kifizetnek.

A Stonebridge Communications AD Skopje, a Magyar Telekom 100 százalékos leányvállalata, 0,95 milliárd macedón dénár – körülbelül 5,72 milliárd forint – összegű osztalékra jogosult – írták.

A Magyar Telekom részvényeivel a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) prémium kategóriájában kereskednek, a legutóbbi kereskedési napon, pénteken a papír 418 forinton zárt; az elmúlt egy évben a részvények legalacsonyabb ára 276 forint, a legmagasabb 438 forint volt.

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...