Kövesse Facebook oldalunkat!

Nagyot erősödött szerdán a forint a főbb devizákkal szemben a bankközi piacon. Az euró jegyzése este hat órára 374,09 forintra csökkent a kora reggeli 378,27 forintról, a dollár jegyzése 338,48 forintra ment le 344,44 forintról, a svájci franké pedig 380,33 forintra csökkent 386,65-ről.

A forint így az euróval szemben több mint egy százalékkal, a dollár és a svájci frank ellenében pedig több mint másfél százalékkal erősödött szerdán.

Szerda esti jegyzésén a forint erősebben áll a hét eleji kezdésnél mindhárom devizával szemben: 0,4 százalékkal az euró, 1,0 százalékkal a dollár és 0,6 százalékkal a svájci frank ellenében. Az év eleji jegyzésénél a forint 6,3 százalékkal áll erősebben az euróval, 9,3 százalékkal erősebben a dollárral és 5,8 százalékkal erősebben a svájci frankkal szemben.

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...