Kövesse Facebook oldalunkat!

Két szakmai díjat is megszerzett a Hungarikum Alkusz Cégcsoport. Az üzleti életben népszerű Magyar Brands díj mellett a társaság a Kiváló Munkáltató díjat is magáénak tudhatja.

Hatalmas büszkeség számunkra, hogy idén is átvehettük a Magyar Brands díjat, és a Kiváló Munkáltató díjat! 

Folyamatosan azért dolgozunk, hogy a ügyfeleink a legjobb a kiszolgálást kapják, munkatársaink pedig stabil, biztos közegbe érkezhessenek meg nap mint nap.

– közölte a cég a Facebookon.

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...