Kövesse Facebook oldalunkat!

A 2022-es esztendő első tíz hónapját értékelve az UNION Biztosító stabil, megbízható hátterének köszönhetően pedig a változó gazdasági környezet ellenére is sikeresen dolgozott stratégiai céljainak megvalósításán – nyilatkozta Almássy Gabriella, a társaság vezéárigazgatója egy sajtórendezvényen. Az UNION Biztosító tovább erősítette piacvezető pozícióját az egészségbiztosítások terén, a folyamatoptimalizációval, digitalizációval növelni tudta hatékonyságát, pozícióját a lakossági szegmensben is tovább erősítette. A sikerfaktorok között említetésre került a gyors reagálóképesség, a rugalmasság és az elkötelezett, kiváló szakemberekből álló UNION csapat.

Különleges mozifilmet támogat az UNION Biztosító

A jövő kapcsán is a piaci lehetőségekre, az UNION márka erősítésére fókuszálnak. Ehhez a szellemiséghez illeszkedik az UNION bejelentése is, miszerint stratégiai partnerként működik együtt az idei év nyarán forgatott A nemzet aranyai című, egész estés mozifilmnek, aminek szereplői azok a vízilabda-legendák, akik 1997 és 2008 között végig verték a világot. 

A film azt a tehetségre, csapatmunkára, alázatra és szeretetre épülő szellemiséget kívánja bemutatni, amivel a legendás csapat tizenkét év alatt három olimpiai aranyat, két Európa- és egy világbajnoki címet, valamint két világliga és egy világkupa győzelmet szerzett.

Ezzel a teljesítménnyel sporttörténetet írtak, se előtte, se utána nem tudták ezt utánuk csinálni.

A vidám hangvételű, pörgős, szellemes, ugyanakkor drámai elemekkel, érzelemdús jelenetekkel tarkított filmben soha nem látott beszélgetések és visszaemlékezések is helyet kapnak, így új megközelítésben, a játékosok szemszögéből, személyes történetekkel kiegészítve ismerhetők meg a történelmi sportesemények.

Fotó: Kocsis Ferenc Árpád / Biztosító Magazin

Nem egyszereplős sportfilm készül, hanem egy csapatot bemutató mozi, ahol minden egyes csapattag egyenrangú. 

Sikerük titka tehetségük mellett az egyéniségek találkozásából fakadt.

A film megálmodója rendezője és producere Zákonyi S. Tamás, aki már több mint 35 éve dolgozik a mozgóképes szakmában. A bemutatóra 2023 tavaszán kerül sor.

A sport összeköt, közös értékeket teremt. Ezen értékekre méltán vagyunk mindannyian büszkék és sok mindent átültethetünk belőlük a saját életünkbe, működésünkbe, dolgozzunk az élet bármilyen területén. Ezért nagy örömmel tölt el, hogy az UNION stratégiai partnere a legnagyobb vízilabda sikereinkről szóló produkciónak, A nemzet aranyai című filmnek.

– mondta Almássy Gabriella, az UNION elnök-vezérigazgatója.

Fotó: Kocsis Ferenc Árpád / Biztosító Magazin

Nyitókép: Biztosító Magazin

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...