Kövesse Facebook oldalunkat!

Az M3-as metró, illetve az M3-as metrópótló autóbusz újra a felújítás idején érvényes forgalmi rend szerint közlekedik – közölte a Budapesti Közlekedési Központ Facebook-oldalán hétfőn délután.

A metrópótló busz azt követően járt hosszabbított útvonalon, hogy egy ember a metrószerelvény alá esett az M3-as metró Gyöngyösi utcai megállójában.
A forgalmi rend a helyszíni vizsgálat és a műszaki mentés befejezése után állt helyre – írta a BKK.

Korábban Kolozsi Péter, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság helyettes szóvivője arról tájékoztatta az MTI-t, hogy a tűzoltók szabadították ki az áldozatot a szerelvény alól és segítettek a mentőknek a test kiemelésében.

Az MTI úgy értesült, hogy a baleset áldozata meghalt.

Nyitókép: MTI.

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...