Kövesse Facebook oldalunkat!

Magyarokat öltek Bécsben! Az osztrák rendőrség holtan talált bécsi lakásában egy 32 éves magyar anyát, valamint annak 14 éves lányát. A helyszínelés adatai alapján hidegvérrel mészárolták le mindkettőjüket. A gyanúsított egy tunéziai migráns, aki után hajtóvadászatot indított az osztrák rendőrség – adta hírül az origo.hu a krone.at hírportálra hivatkozva pénteken este.

A krone.at szerint az édesanyát és lányát hidegvérrel megfojtották. A gyanúsított – Mahmoud N. –  eltűnt, a rendőrök jelenleg is nagy erőkkel körözik. 

Cikkünk frissül…

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...