Kövesse Facebook oldalunkat!

Az ország döntő részén túlnyomóan napos idő várható csapadék nélkül, de a délnyugati megyékben egy-egy zápor, zivatar előfordulhat. Éjszaka ugyanakkor a Dunántúl nyugati, délnyugati részein erősen megnövekszik a felhőzet, és a délnyugati megyékben reggelig elszórtan lehet zápor, zivatar.

Szerdán nyugat felől egyre több magasszintű felhőzet érkezik, általában többórás szűrt napsütés valószínű. Délutántól a Dunántúlon már alacsonyabb szinteken is növekszik a felhőzet, és késő délutántól, estétől nyugat felől egyre több helyen várható zápor, zivatar, majd eső is. Éjfél környékén már a Duna menti területeken is eshet.

Az északnyugati szelet a délnyugati tájak kivételével nagy területen kísérik erős, a hegyekben akár viharos széllökések, estére azonban mérséklődik a légmozgás. Éjszaka és szerdán szélerősödés csak zivatar körül lehet.

  • A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 11 és 19 fok között alakul, de a hidegre érzékeny tájakon ennél több fokkal hűvösebb is lehet.
  • A legmagasabb nappali hőmérséklet szerdán 26 és 32 fok között valószínű, az Alföldön lesz melegebb.

Nyitókép: Unsplash.

Hirdetés (x)

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...