Kövesse Facebook oldalunkat!

Szerdán a napsütést fátyol- és gomolyfelhők zavarhatják, melyekből néhol kialakulhatnak záporok, zivatarok. Késő délutántól nyugat felől átmenetileg nagyobb területen is megnövekszik a felhőzet, egyre több helyen alakulnak ki záporok, zivatarok. Az ország déli felén heves zivatarok is kialakulhatnak.

Az éjszaka második felében a csapadék mindenütt megszűnik, és csütörtökön már napos idő várható fátyol- és gomolyfelhőkkel, csapadék nélkül. Az északnyugatira forduló szelet szerdán nagy területen, csütörtökön az ország északkeleti felén kísérik erős lökések. A zivatarok környezetében átmenetileg viharos, akár károkozó széllökések is lehetnek.

  • A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 10 és 17 fok között alakul, de a szélvédett, hidegre érzékeny területeken 10 fok alá is hűlhet a levegő.
  • A legmagasabb nappali hőmérséklet csütörtökön 25 és 29 fok között várható.

Nyitókép: MTI.

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...