Kövesse Facebook oldalunkat!

Hétfőn a fátyol- és gomolyfelhők mellett hosszabb-rövidebb napsütés mindenütt várható. Szórványosan előfordul zápor, zivatar, majd késő délután, este északkelet felől csökken a csapadékhajlam.

Az északi, északkeleti szél főként hétfőn napközben többfelé megélénkül, zivatarok környékén erős vagy viharos széllökések is lehetnek.

  • A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 7 és 13 fok között valószínű.
  • A legmagasabb nappali hőmérséklet hétfőn 21 és 27 fok között alakul.

A következő 24-36 óra során hazánk fölé váltakozó nedvességtartalmú, még többnyire labilis levegő áramlik.

Időjárási helyzet Európában

  • Nyugat-, Északnyugat-Európa felett anticiklon helyezkedik el, amely útját állja az Atlanti-óceán felől érkező frontoknak, emiatt általában kevés felhő zavarja a napsütést.
  • A Kelet-európai-síkság déli felén is magasnyomású légköri képződmény található.
  • Ugyanakkor változékonyabb időt okoz egy hullámzó frontrendszer kontinensünk északi, északkeleti vidékein, a Földközi-tenger középső medencéje felett örvénylő ciklon felhőzete pedig benyúlik az Alpok és a Kárpátok térsége fölé is.

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...