Kövesse Facebook oldalunkat!

Csütörtök este futott be a hír arról, hogy M. Richárd, a Dózsa György úti baleset okozója elhunyt a kórházban – írta meg a Blikk.hu. M. Richárdot nem sokkal később Berki Krisztián is követte a halálba – az Origo.hu-n megjelent beszámoló szerint. Hogy a két eset között van-e összefüggés, azt egyelőre nem tudni; a két ember mindenestre ismerte egymást és barátságban voltak, legalább is az Instagramon fellehető fotók tanusága szerint. 

Mindeketten halottak

Pénteken reggel rendőrautók és egy mentő érkezett Berki Krisztián IX. kerületi otthonához. A lépcsőházat már koárbban lezárták a rendőrök – írta meg az Origo. Berki Krisztián felesége, Mazsi a Borsnak megerősítette, hogy férje, Berki Krisztián meghalt. A lakók beszámolója szeint a ház már napok óta hangos volt a szóváltásoktól és az ordibálástól. 

Az Origo.hu – rendőrségi információkra hivatkozva azt írta, hogy – idegenkezőség nem történt, azaz Berki Krisztián vagy balesetet szenvedett vagy öngyilkos lett.

Az Origo.hu – rendőrségi információkra hivatkozva azt írta, hogy – „haláleset miatt tartanak szemlét és idegenkezűség nem merült fel”; azaz Berki Krisztián vagy balesetet szenvedett vagy öngyilkos lett.

Cikkünk frissül…

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...