Kövesse Facebook oldalunkat!

Ukrajnában megkezdődött az orosz katonai különleges művelet következő szakasza – mondta Szergej Lavrov külügyminiszter az India Todaynek adott interjújában – írta kedden a RIA-Novosztyi orosz hírügynökség.

A kelet-ukrajnai hadművelet a Donyecki és a Luganszki köztársaságok teljes felszabadítását célozza – mint azt már bejelentettük. Ez a hadművelet folytatódni fog, most kezdődik ennek a különleges hadműveletnek a következő szakasza.

– mondta a miniszter.

A Nyugat elárulta Zelenszkijt – az oroszok szerint

Lavrov hangsúlyozta, hogy a válság már régen megoldódhatott volna, ha Volodimir Zelenszkij ukrán elnök együttműködik és törekszik a minszki megállapodások végrehajtására. Ugyanakkor „a Nyugat elárulta Zelenszkijt”, felhasználva őt Oroszország ellen.

Moszkva közvetlenül az isztambuli találkozó után változtatott az ukrajnai orosz katonai műveleteken. „A jóindulat gesztusaként változtattuk a stratégián, kivonultunk a csernyihivi és a kijevi régiókból, de a nyugat ezt nem értékelte” – tette hozzá Lavrov. 

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...