Kövesse Facebook oldalunkat!

Megtörtént a csoda”; „ez a kezdet ahhoz, hogy megmentsük Magyarországot” – hangoztatta Toroczkai László, a Mi Hazánk Mozgalom elnöke vasárnap pártja eredményváróján.

Bejutott a parlamentbe a Mi Hazánk Mozgalom

A pártelnök, Ásotthalom polgármestere arra utalva, hogy a Mi Hazánk Mozgalom minden valószínűség szerint bejutott a parlamentbe azt mondta:

Megtörtént az a csoda, amiben senki sem hitt, csak azok a magyarok, akik az ásotthalmi pusztán, a nagy magyar Alföldön életre hívták ezt a mozgalmat.

KORÁBBAN ÍRTUK

Vissztért a hódmezővásárhelyi Jedi: Lázár János lenyomta Márky-Zay Pétert

Leszerepelt az ellenzéki Összefogás miniszterelnök-jelöltje a saját választókerületében Hódmezővásárhelyen, ugyanis Lázár János legyőzte Márki-Zay Pétert.

Orbán Viktor Brüsszelnek üzent: A FIDESZ hatalmas győzelmet aratott

Hatalmas győzelmet arattunk - mondta Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke vasárnap késő este a kormánypártok budapesti eredményváró rendezvényén.

Toroczkai László hozzátette, azok is hittek ebben a csodában, „amiben senki sem hitt, sem a közvélemény-kutatók, sem a hatalmat gyakorlók”, akik elkezdetek dolgozni a mozgalomért, és az a több százezer magyar is, aki a voksát adta rájuk.

A Mi Hazánk Mozgalomnak olyan elképesztő túlerővel szemben kellett dolgoznia, „amire nem volt még példa”

– értékelt.

Letiltotta őket a Facebook

Ide sorolta, hogy a Facebook ugyanúgy beavatkozott mostani parlamenti választásba, mint a 2019-es európai parlamenti voksolásba, amikor törölte a mozgalom és Toroczkai László oldalát. Hozzátette:

  • A választásba beavatkozott a Fidesz és a balliberális tömb is, amelyek „a médiájukon keresztül” próbálták őket elhallgattatni.
  • Sőt – folytatta – még a határokon túlról is beavatkoztak, „hiszen Marosvásárhelyre is el kellett mennünk”, hogy megnézzük a zsákokban talált, a Mi Hazánkra leadott voksokat.

Toroczkai László kijelentette:

Szeretném megüzenni azoknak, akik nem hittek ebben a csodában, hogy ez még csak a kezdet.

 A mozgalomépítéssel ugyanis nem az volt a céljuk, hogy parlamenti képviselők legyenek – mondta. Ez a kezdet ahhoz, hogy megmentsük, talpra állítsuk, fejlődő pályára állítsuk Magyarországot, hogy Magyarország újra a régi fényében tudjon tündökölni – hangoztatta, köszönetet mondva azoknak, akik ezt a „csodát” lehetővé tették.

Itt állunk készen arra, hogy folytassuk a csodákat, oligarchák nélkül, ha kell az egész világgal szemben.

– fogalmazott a pártelnök, akinek szavait hívei hangos ovációval, tapssal fogadták, majd azt skandálták: „csak a nemzet!”.

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...