Kövesse Facebook oldalunkat!

Derült, napos idő várható. Kedden hosszabb-rövidebb időre kisüt a nap, de északnyugat felől egyre vastagabb, összefüggőbb magasszintű felhőzet húzódik hazánk nagy része fölé.

Csapadék általában nem valószínű, inkább csak az északi, északkeleti megyékben fordulhat elő néhol jelentéktelen eső, zápor kedden a késő délutáni, esti óráktól. A délnyugati szelet napközben sokfelé élénk, néhol időnként erős lökések kísérhetik.

  • A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 1 és 5 fok között alakul, de a fagyzugokban hidegebb, a magasabban fekvő vidékeken, a nagyobb városok belsejében, illetve vízpartokon enyhébb idő valószínű.
  • A legmagasabb nappali hőmérséklet kedden 20 és 25 fok között várható.

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...