Kövesse Facebook oldalunkat!

Egy telefonáló szerda délelőtt értesítette a Hendricks megyei hatóságokat az Indianapolistól nyugatra fekvő Plainfieldben található Walmart elosztóközpontban keletkezett tűzről.

A tűzoltóság három perccel később érkezett meg a csaknem 1,2 millió négyzetméter alapterületű épülethez, amelyet addigra már lángok borítottak. 

Plainfield tűzoltóparancsnoka, Brent Anderson elmondta, hogy az egyik tűzoltó könnyű sérülést szenvedett.

A rendőrség helyettes vezetője elmondta, hogy – a Walmart úgy véli, hogy – az elosztóközpont mind az 1000 alkalmazottját sikerült evakuálni az épületből.

Jelenleg fogalmunk sincs, mitől keletkezett a tűz.

– mondta Brent Anderson tűzoltóparancsnok a sajtó képviselőinek.

Hirdetés (x)

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...