Kövesse Facebook oldalunkat!

Túlnyomóan derült idő várható, legfeljebb átmenetileg lehet kevés felhő az égen. Csapadék kizárt. A délkeleti, keleti szelet az Észak-Dunántúlon időnként élénk, Sopron környékén esetleg erős lökések kísérik.

  • A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában -5 és -12 fok között várható, de a fagyzugokban ennél alacsonyabb, a nagyobb városokban, illetve a vízpartok mentén ennél magasabb értékek is előfordulhatnak.
  • A legmagasabb nappali hőmérséklet vasárnap nagyrészt 10, 11 fok körül alakul.

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...