Kövesse Facebook oldalunkat!

Autóval villanyoszlopnak csapódott és meghalt a jármű vezetője péntek hajnalban a IX. kerületben, a Könyves Kálmán körút 28. szám előtt – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon

A helyszínen egy 22 éves férfi vesztette életét. Az autó az ütközés során felcsavarodott egy villanyoszlopra és összeroncsolódott. A rendőrség vizsgálja a baleset körülményeit.

Vajon mennyivel hajthatott a sofőr, hogy a BMW így összetört?

Összeroncsolódott személygépkocsi a IX. kerületben, a Könyves Kálmán körút 28. szám előtt 2022. Fotó: MTI/Lakatos Péter

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...