Kövesse Facebook oldalunkat!

Derült, napos, száraz idő várható, legfeljebb szombaton lehet átmenetileg kevés fátyolfelhő az égen. Péntek délután a Nyugat-Dunántúlt leszámítva élénk, az Alföldön olykor erős lökések kísérik az északkeleti, keleti szelet.

Szombaton napközben a délkeleti szél az Észak-Dunántúlon élénkül meg.

  • A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában -7 és -12 fok között alakul, de a hidegre érzékeny helyeken ennél több fokkal hidegebb lehet az idő.
  • A legmagasabb nappali hőmérséklet szombaton nagyrészt 6, 7 fok körül valószínű.
Hirdetés (x)

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...